Sexannonser

Sextokig tjej sökes!

Sextokig tjej sökes!

Jag är en ung, snygg och mycket kåt kille på 24 år. Jag är sambo, men söker sex vid sidan av med en kåt tjej som antingen själv vill ha ett hemligt vänsterprassel eller bara är ute efter ett kravlöst sexuellt förhållande. Jag gillar det mesta och vill att du som svarar också är öppen för lite udda förslag. Du bör gilla att suga kuk och få ansiktet dränkt av min sperma, bli slickad och tungknullad i både fitta och stjärt, samt ta emot kuk i båda hålen.

Du får gärna vara lite undergiven, och vilja bli dominerad och utnyttjad, men även tvärtom, att du använder mig efter ditt behag, då jag kan vara både dominant och undergiven. Även starkare sex som våtsex önskas. Din ålder är inte så viktig, men du ska se bra ut och ha en snygg kropp. Par är också välkomna att svara.

Jag bor i Sundsvall, men reser mycket i arbetet, så hela landet är välkomna med svar. Hoppas på ett skönt svar med foto, så att vi kan njuta tillsammans. Puss och kram.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *