Sexannonser

Mullig mogen kvinna sökes!

Jag är en 43 årig kille, som söker efter en mogen och mullig kvinna som vill ha en kravlös sexlekkompis när lusten tränger på, och det gör den ju ibland. Jag längtar efter en rund mage att få smeka, en stor bak att få kyssa och två tunga bröst att slicka.

Du får gärna vara betydligt äldre än jag. Jag är ärlig, rak och diskret. Frisk, fräsch, drog- och helt problemfri, bor ensam och lever under ordnade förhållanden och ser okej ut. Jag är 184 cm, 86 kg, och rätt välutrustad har det sagts mig. Är svag för nylonstrumpor och kvinnor som tycker om att visa upp sig lite, med glöden i ögonen.

Har inga perversa besattheter utan är öppen och nyfiken på allt som känns bra. Varma, heta och våta kyssar väntar med mycket kel och smek. Värt ett försök? Hör av dig, helst från Västeråstrakten.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *