Sexannonser

En eller flera tjejer för sexträffar

En eller flera tjejer för sexträffar

Tjejer 18 till 35 år, sökes för träffar där min sambo inte är med. Vi har ett mycket bra förhållande, men hon orkar inte mätta min extrema aptit på sex av alla de slag. Därför vill jag att du/ni serverar mig era delikatesser, förrätt, huvudrätt och efterrätt. Utseendet spelar ingen roll, men jan ser gärna att du/ni är något muskulösa (dock inget krav), då jag skulle vilja prova på en rejäl brottningsmatch. Jag är 100% frisk, seriös och diskret, vilket jag hoppas ni också är.

Svara med mobilnummer eller adress, samt gärna foto. Alla ni tjejer som gillar att bli tagna hårt bakifrån av en 37-årig kåt och frisk kille, som älskar att tillfredsställa kåta tjejer, som njuter av att knulla och bli slickade samt gillar sexiga och raffiga kläder. Om du vill prova analsex är det bra, för jag tycker om det mesta inom sex, dock inte några perversa saker. Jag bor i Stockholm, men hela landet kan svara. Två väninnor kan också svara.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *