Sexannonser

Tjejer med fotsvett sökes!

Tjejer med fotsvett sökes!

Jag är en kille i 40 års åldern, som tänder på tjejfötter och fotsvett, och som gärna vill träffa tjejer från hela landet, i åldrarna 18 till 40 år. Det är ett klart plus om ni gillar att gå i pumps, dock inget krav. Tjejkompisar är förstås också välkomna att svara mig.

Jag gillar att ha oralsex med fötter och tår, men är även beredd att ha normal sex om intresse för det finns. Ni ska vara rena och fräscha i övrigt, men fötterna ska vara varma och lite fuktiga. 100% diskretion är ett måste för alla inblandade parter. Foto och tel-nr ger ett garanterat svar. Ta chansen att se på när jag tar hand om era fötter! Jag lovar, att ingen kommer att ångra sig. Hör av er!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *