Sexannonser

Jag vill ha sex vid sidan om

Jag vill ha sex vid sidan om

Mullig kvinna sökes av en kille under 30 år, för sex vid sidan om. Jag är lång och smal, kan inte älska i timtal, men har fantasi och är nyfiken på nya saker. Du som har en bred och gosig rumpa (ej jättefet), svara! Jag vill pussa och slicka den, sedan i skön takt knulla dig, hemma hos dig, dagtid?

Tycker du om analsex är det ett stort plus. 100% friskhet. Hel- eller halvrakad, hudfärg och ålder saknar betydelse. Diskretion på grund av sambo, barn och bekanta. Du ska bo i närheten av Uppsala eller Sala för snabbare träffar.

Skynda dig att svara, jag längtar efter spännande och sköna träffar med dig! Ett foto höjer spänningen, men inget krav. Kram så länge.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *