Sexannonser

Unga tjejer som vill få fittan slickad sökes!

Unga tjejer som vill få fittan slickad sökes!

Jag älskar att slicka en tjej till vansinne. Är du exhibitionist? Du ska gilla att suga kuk länge och omsorgsfullt. Jag vill sen spruta min varma säd i din mun och över ditt ansikte. Du kommer att bli skönt knullad av mig ofta för jag älskar att knulla fitta och är bra på det. Jag vill göra allt för dig så du får njuta maximalt av min tunga och kuk.

Din kropp ska vara snygg och du ska väga under 70 kg din ålder vara mellan 18 och 40 år. Jag gillar sexiga underkläder och vill prova foto och video om du vill. Du får gärna vara en bisexuell tjej, som tillsammans med mig söker andra bisexuella tjejer eller en bisexuell tjej i ett par. Jag ser mycket bra ut, är frisk och renlig av mig.

Du ska vara väldigt attraktiv och kåt. Jag har pilska gröna ögon och heta kyssläppar. Jag är tillförlitlig och visar omtanke för andra. Jag bor i Stockholm, är 38 år, 185 cm lång och vill ha svar med ditt foto.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *