Sexannonser

Vill träffa en mogen kvinna, eller ett par för sex

Vill träffa en mogen kvinna, eller ett par för sex

Kvinna och par sökes i Stockholmsområdet. Man på 50 år, frånskild, lever i ett samboförhållande helt utan sex. Jag är smärt, ungdomlig och med ett hyggligt utseende. Söker en mogen kvinna, 40 till 60 år, eller ett par.

Om ett par svarar så kan jag tänka mig att ställa upp och nöja mig med att slicka fittan, men jag har inget emot att även suga av mannen. Ni får själva bestämma om ett par vill träffa mig, om ni vill pröva med en man extra. Full diskretion samt att vi är garanterat friska och renliga. Ni får gärna skriva några kåta rader. Träffar även dagtid.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *