Sexannonser

Tjockis letar efter spontana sexträffar!

Hon vill helst bli knullad bakifrån i doggy style

Hej killar, som vill knulla en tjockis spontant. Jag är egen företagare, har ett hemmakontor och det är därför jag inta har några problem med att ha tid för en sexpaus när jag känner för det. Jag kan ta emot besök i mitt radhus och grannarna ser garanterat inte vem som kommer och hälsar på. Så spontana sexträffar är inget problem för mig.
Har du någonsin knullat feta kvinnor? Med mig kommer du att bli överraskad.

Trots min stora kropp, även om jag faktiskt inte är så jättetjock, är jag väldigt flexibel. Knulla mig görs bäst bakifrån i doggy style. Förresten, du kan också använda mitt rövhål om du vill och känner för det. Du kanske omväxlande vill knulla mig i rumpan och i fittan!

Tjockis älskar att suga kukar

Jag älskar verkligen när jag får suga en kuk. Först lite runkande och sedan med mycket spott och en pigg tunga upp och ner längs skaftet tills kuken är hård och bultande. Knulla mig djupt i munnen. Jag gillar verkligen deep throat. Jag har också en lite undergiven sida. Du kan också slå lite på mina bröst eller smiska min rumpa om du vill. Det gör mig ännu kåtare. Fingra mig så ser du att fittsaften rinner längs låren

Om du vill besöka en fet tjockis privat för att knulla så skriv till mig. Jag är nästan alltid ledig, även på helger eller dagtid.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *