Sexannonser

Kuken står i vädret nu!

Kuken står i vädret nu!

Jag är en 42-årig ungdomlig kille med en otrolig sexhunger. Jag sätter inga direkta gränser inom det sexuella förutom då kanske toasex som jag inte ställer upp på under några som helst villkor. Jag har ett förhållande redan nu men hon har inte samma intresse och drift som jag vad det gäller sex.

Jag söker därför efter en tjej mellan 18 och 40 år med stora bröst och en rakad, våt fitta som jag får dricka saften ur. Jag gillar även lite mer dominanta kvinnor klädda i lack och läder som använder mig som en sexslav. Om det finns någon utsvulten, kåt kvinna någonstans i Dalarna eller i Gästrikland så tveka inte att svara mig. Ni blir inte missnöjda, det lovar jag. Kuken står bara jag tänker på dig. Många slickar och må bäst nu.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *