Sexannonser

Sitter inne och vill träffa en tjej

Sitter inne och vill träffa en tjej

Intern på 28 år, drog- och rökfri, välvårdad, fräsch och vältränad, som ser mycket bra ut enligt tidigare tjejer. Jag söker en kvinna, 18 till 40 år, som älskar att få musen slickad länge för att sedan bli ordentligt knullad. Jag gillar allt inom sex, dock ej toasex och pervers S/M.

Jag har suttit inne i tre år nu, men har fortfarande en lång tid kvar. Min ex-tjej har blåst mig, så jag är inte på så bra humör, längtar nu efter en snäll, kåt och ärlig tjej som har tid över. Jag kan lova dig att du inte blir besviken. Knulla är min bästa hobby, framför allt att göra kvinnan nöjd. Vi börjar med brev- och telefonkontakt. Jag vill även ha dig som vän när jag kommer ut.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *