Sexannonser

Rollspel och alla typer av sex!

Rollspel och alla typer av sex!

Jag, kille på 27 år, 180 cm, 84 kg, söker en tjej/kvinna som gillar att bli ordentligt omhändertagen. Du ska liksom jag älska ses i dom flesta former, ej toa, men kanske lätt kinky och S/M om vill. Du sätter själv gränserna. Jag tycker om att experimentera och jag älskar att retas med dig länge och väl med till exempel isbitar, vispgrädde eller vad det nu kan vara som gör dig tokig innan jag knullar dig.

Rollspel är också trevligt då jag är dominant men jag ser absolut till att du får vad du vill. Utanför sängen är jag trevlig och har mycket humor, älskar livet. Du runt 35 år, renlig och diskret som jag. Hela Sverige kan svara då jag har bil. Jag älskar sex i alla former, telesex, bilder, videos och jag väntar på dig.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *