Sexannonser

Kille söker par eller kvinnor i Göteborg!

Kille söker par eller kvinnor i Göteborg!

Jag är en kille som söker par eller kvinnor i valfri ålder. Utseende inte heller det viktigaste, så om ni är långa och smala eller korta och tjocka så är det oväsentligt, bara ni tycker om sex i massor. Själv tycker jag om det mesta inom sex, utom det grövre. Jag är 32 år, 180 cm, 80 kg, 18 cm, och mörkblond. Har normala intressen och värderingar. Jag söker er som vill leva ut era sexuella drömmar och fantasier.

Själv tycker jag om att leka med min tunga på en hård klitta, och att slicka dina sköna hål. Men givetvis även att låta kuken smaka på dina härliga hål, så svara nu till en frisk, ärlig och diskret kille. Tala om vad du/ni vill prova på, för gränserna får vi sätta tillsammans. Svara nu innan mörkret kommer.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *