Sexannonser

Sexiga fötter för fotjobb

Hon tänder på när hennes fötter slickas

Hej, vad tycker du om mina sexiga nakna fötter? Jag letar efter en man som skulle vilja slicka mina tår på det här sättet. Eftersom jag har märkt att många män gillar snygga, sexiga kvinnors fötter tänkte jag registrera mig här. Kanske finns det en fotfetischist här. För jag gillar verkligen när du kärleksfullt ägnar dig åt mina fötter. De är väl omhändertagna, jag hoppas du kan se det på bilden? Det är inte fråga om unken fotsvett, utan om kåtluktande tår som inbjuder dig att slicka dem. Vem känner för det?

Visst vore det synd om du inte kunde göra något annat med mina sexiga fötter. Jag gillar också att skämma bort en hård kuk med dem. Oroa dig inte, jag är ganska bra på det. Det spelar ingen roll om du föredrar att bli berörd hårt eller snarare försiktigt. Jag ska ge dig ett fotjobb med mina vackra fötter som du sent kommer att glömma. Men det handlar inte om att knulla för mig, men jag vill inte utesluta det generellt, kemin kanske stämmer, men lita inte på det. Det här handlar i första hand om mina fötter.

Jag gillar när mina fötter slickas

Så om du vill ha de vackra fötterna på en 36-årig tjej från Göteborg helt för dig själv, hör bara av dig till mig. Kanske också via ett meddelande eller här i chatten. Å ja, om du gillar fötter i skor, då skulle jag ha mycket att välja på. Jo då, jag ser fram emot meddelande, jag kan ta emot besök hemma. Tills dess ser jag verkligen fram emot ditt meddelande för att sen träffa dig.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *