Sexannonser

Älskar du sex, både ute och inne?

Älskar du sex, både ute och inne?

Kille på 49 år söker en tjej mellan 20 och 35 år, som älskar sex, både ute och inne, även analt då jag är nyfiken på det men jag har aldrig provat. Du får gärna vara lite fyllig och ha stora bröst. Du ska tycka om att klä dig i sexiga underkläder.

Då jag söker en kvinna för ett fast för hållande är mina övriga intressen skogspromenader, min trädgård, naturistbad, motorsport och naturligtvis mina två barn som är hos mig varannan helg. Så du som svarar får också gärna ha egna barn. Hoppas på snabba svar, så vi kan ses snart och se om kemin stämmer. Foto bra men ej tvång.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *