Sexannonser

Mogen kvinna sökes!

Mogen kvinna sökes!

Jag är en kille på 39 år, 180 cm lång och mellanblond. Blev ensamstående nyligen efter 13 års samboförhållande. Hoppas på detta sätt finna en tjej som accepterar min lilla udda böjelse. Jag är ingen trans till 100%, men jag älskar att ha strumpbyxor på mig under jeansen ibland.

Min högsta önskan är att få kontakt med en tjej, även utanför sängen. Absolut inte svar från transar och bögar. Jag är blodgivare och 100% frisk, så skynda er att svara nu! Min före detta accepterade mig i strumpbyxor redan när vi träffades. Mina trosor har blivit fuktiga nu under strumpbyxorna. Jag saknar en kvinna att knulla och ha roligt ihop med.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *