Sexannonser

Domina letar efter en slavkuk

En Domina som älskar att ha sexslavar

Är din kuk att hyra? Jag är en kåt dominatrix och jag letar efter en slavkuk. Jag är älskarinna till din penis och kan ta hand om den den när jag behöver den. För mig är slavkuken ett föremål som är oberoende av din kropp. Jag tycker om honom? Då tar jag vad jag vill ha.

Du ska alltid vara tillgänglig som min personliga sexslav. Om jag ringer, då kommer du och jag kan ta vad jag vill som din älskarinna. Säg adjö till din penis. Din kuk är min nu. Jag är ägaren, du är bara ett onödigt bihang till den. Jag älskar att ha sexslavar. Jag måste säga att din sexuella tillfredsställelse är sekundär för mig. Jag behöver mitt sex, jag behöver mina orgasmer. Dessutom rider jag av en styv kuk enbart för min njutning.

Mina sexslavar måste ha sin lust under kontroll. Om du kommer för snabbt och låter min slavkuk slakna innan jag tillåter det, måste du förvänta dig stränga sanktioner. Så du borde veta en hel del om orgasmkontroll. Jag behöver starka kukar som är tillräckligt långa, tjocka och hårda. Jag kan inte använda oerfarna kukar.

Är du orubblig och har du inga problem med att ge upp din egen orgasm? En bra sexslav klarar sig utan sitt egen klimax, huvudsaken är att älskarinnan blir nöjd. Om du vågar, ta då kontakt med mig så ska jag undersöka din slavkuk.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *