Sexannonser

Exhibitionist som gärna klär mig i tjejkläder

Exhibitionist som gärna klär mig i tjejkläder

Exhibitionist 46 år undrar om det inte finns några par, tjejer eller killar, som tycker om foto och att spela in video, attrapper sug, runk, analt och nakenbad.

Ni tar kommandot, knullar och ger gammaldags aga, samt golden showers på och med mig i centrum. Jag är liten och smal med en fast päron stjärt som tycker om stora attrapper, att bli slickad och jag älskar gruppsex med mycket kuk i alla storlekar och åldrar.

Att få känna ett guldregn mellan skinkorna gör mig kåt och min 20 cm långa kuk vill gärna spruta efteråt eller om någon suger samtidigt så finns det mycket skön sperma. Svara med foto och tel-nr för snabb kontakt, Hela landet och alla får garanterat svar med foto av mig. Kram från en som längtar efter er. Klär mig gärna i tjejkläder.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *