Sexannonser

Se hit tjejer och par som vill ha sex!

Se hit tjejer och par som vill ha sex!

Här har ni en kille på 30 år, som finns i Dalarna. Söker en eller flera tjejer, eventuellt ett par. Er ålder ska vara mellan 18 och 40 år. Jag är blond, 187 cm lång och väger 95 kg. Är kanske lite blyg av mig i början. Du eller ni får gärna ha små eller stora bröst, rakad eller hårig fitta. Du får gärna vara lite dominant och lära mig både det ena och det andra inom sex.

Gillar sexiga underkläder, som ni tjejer har på er. Jag gillar allt inom mjuksex. Är kanske inte alltför erfaren inom sex, men jag har länge drömt om att få älska med två tjejer samtidigt. Även par och ensamma tjejer kan svara! Denna annons är 100% seriös och diskret. Jag har redan ett förhållande, men vill ha lite spännande äventyr vid sidan om. Det är en fördel om ni också bor i Dalarna. Även telefonsex av intresse. Svara mig, så kan vi prata mer!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *