Sexannonser

Bisexuell kvinna sökes av 37 årig man

Bisexuell kvinna sökes av 37 årig man

Alla ni underbara, frigjorda, sexglada och seriösa bisexuella kvinnor, 30 år och uppåt, hör av er till mig om ni vill leka mogna, vidlyftiga och sköna lekar med mig och min underbara väninna! Någon härlig kvinna som vill ta och tagas med 100% respekt och tolerans måste det väl finnas bland alla kvinnor i detta land.

Jag vill att du inte är överviktig eller hängig på kvinnliga ställen. Att du älskar kuk, fitta, se på och ge onani, med eller utan löskuk är ett måste. Du får gärna tycka om en porrfilm ibland. Idéer och fantasier är också välkomna. För övrigt finns inga direkta önskemål, alla kvinnor som inte är tjocka och hängiga är välkomna att svara mig.

Jag är 190 cm lång, 90 kg tung, med en normal kuk. Min väninna är slank med fina tuttar och svullna vårtor. Ibland rakad på musen. För oss är udda sex inte något perverst om samförstånd och respekt råder. Dock ej toasex, Allt annat är endast utslag av lust och glädje mellan fria individer och deras ansvar mot varandra.

Du ska bo i Göteborg eller dess närhet, foto om du vill, men gärna tel-nr så att vi om intresse finns, enkelt kan ta kontakt. 100% seriöst och ärligt för 100% seriösa och ärliga människor. Kvinna som älskar telefon sex och vill lära mig är jätte-välkommen.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *