Sexannonser

Dejting med knubbig blondin

Hon passar ganska bra in på knubbig dejting

Jag skäms inte för min kropp, jag vet att den är fantastisk. Jag är inte en av de riktigt feta knubbiga ännu, men jag passar ändå ganska bra in på knubbig dejting, eller hur? Ibland känner jag för att ha sex, men jag tänker inte ge mig in i ett fast förhållande på grund av det.

Jag skulle mycket hellre vilja ha en lista på min telefon där jag anger alla mina sexkontakter. Då skulle jag ringa mannen jag är på humör för. Kan du inte ge mig ditt telefonnummer? Jag kanske är tänd på dig imorgon, så vi borde lära känna varandra. Du skulle inte ha hamnat på min annons om du inte var tänd på feta kvinnor, så låt oss göra något av det här nu.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *