Sexannonser

Exhibitionistisk tjej sökes!

Exhibitionistisk tjej sökes!

Jag är en trevlig kille som är 46 år, finns i Stockholmstrakten, och som uppskattar humor. Jag söker efter en tjej som kan uppfylla mina djupa sexfantasier och jag hoppas också kunna hjälpa dig med dina. Är du tjejen som tycker om och visa upp dig naken, men är ingen nudist?

Tycker du om att gå i tunna kläder, en kort kjol utan trosor så uppskattar jag det. Du får gärna sitta naken när du och jag äter en god middag tillsammans. Uppskattar du att bli slickad på det hemligaste stället är det en fördel samt att du vill bli smekt där också. Du bör vara en tjej mellan 20 och 40 år, samt gärna undergiven, men inget S/M.

Ömhet och ärlighet är viktigt för en fullständig njutning tillsammans. Om kemin stämmer kan förhållandet utvecklas till något mera. Är 100% seriös och diskretion ges och krävs. Skriv gärna ett svar och skicka med ett foto, men det är inget krav. Alla svar med foto får dock snabbt svar. Svara nu direkt!! Hoppas du och jag träffas snart. Puss och kram.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *