Sexannonser

Fet smågris letar efter en älskare som gillar tjocka tjejer

En tjock tjej som runkar av dig

Jag är en riktigt tjock gris, men det har jag inte alltid varit. För bara sex år sedan var jag riktigt smal och titta på mig nu. Jag ville aldrig bli en tjock gris, det bara hände. Min senaste pojkvän gödde mig och jag lät det hända.

Från storlek ”S” till ”XXXL” på knappt sex år. under den här tiden blev jag matad och göd och jag märkte det inte på grund av kärleken. Men till slut så orkade jag inte mer, han hade blivit riktigt grym.

”Min sista vän var Feeder och jag var hans feta gris”

Till slut ville han att jag skulle injicera fet som de hade sugit ut från andra kvinnor. Det är sjukt, det är den gula buljongen som de alltid pumpar ur folks magar med högt smackande och mycket petande. Du kan inte injicera mig med det, så snälla. Jag min dumskalle märkte inte det, han väckte mig på morgonen med läckra milkshakes, det var mycket kraftmat.

Han förde till och med register över hur han gödde mig. Jag vägdes, mättes och kategoriserades som ett nötkreatur för slakt. Kanske hade han verkligen ätit upp mig en dag om jag inte hade sprungit ifrån honom. Han är en konstig kille.

Jag blev tjockare och tjockare tills jag var en tjock gris

Nu sitter jag där med min feta röv och så hittar jag ingen ny vän. Ingen vill ha en så fet smågris och det är verkligen svårt att gå ner i vikt. Jag är van att äta tre kakor på morgonen och dricka två liter grädde, jag är hungrig. Bara det senaste året har jag lagt på mig 100 kilo, jag har ätit dygnet runt och inte rört mig alls.

Han ville alltid göra mig tjockare, hade jag inte dumpat honom hade jag spruckit. Jag intresserade honom inte alls, han ville bara ha min feta kropp och den kunde inte vara tillräckligt fet för honom. Jag kan inte ta mig ut ur huset, jag kan inte klättra upp för trappan och jag vill inte synas offentligt.

Kanske är det en man som kommer och hälsar på mig och som inte har något emot att jag är en tjock gris? Jag vill så mycket.

Även en tjock gris som jag behöver ibland sex

Jag önskar mig en man, en vän som ser kvinnan bakom fettmassorna. Jag vet inte om jag någonsin kommer att bli mager igen i mitt liv, men det är bara min kropp som har förändrats och jag är fortfarande i den. Ja, jag är en fet gris och jag ser ut som en valross, men jag är trevlig och sånt.

Jag är bara 23, jag har fortfarande planer, varför var jag så godtrogen. Den första riktiga pojkvännen är något väldigt speciellt, jag var nog väldigt naiv, men nu är jag fri, ledig för första gången. Jag skulle älska att ha sex, jag menar verkligen riktig sex och inte vad mitt ex föreställt sig att det skulle vara.

Jag vet bara inte om det fungerar, jag tror att min mage är för stor för det. Jag var alltid tvungen att hålla tillbaka med skitprat när vi hade sex.

Har du någonsin knullat en så extremt fet gris?

Men det var inte ens riktig sex, han bara knådade mina fettmassor eller slickade runt under mitt förkläde. Sedan vaxade han, spolade ner en prydligt förberedd näsduk och berättade hur bra jag var. Jag gjorde ingenting och fick ingenting, så var det med oss.

Så fort jag försökte injicera lite nöje och spänning i vårt sexliv genom snuskprat, tystades jag omedelbart med en munk. Jag åt massor av dessa saker, upp till 20 vissa dagar. När min mun var full pratade jag inte och det var det han ville.

Jag gillar att chatta, det ska en man tåla om han vill träffa mig. Min speciella betongsäng är stor nog för oss två, när kommer du och hälsar på mig, när ska du gosa med mig?

Kommer du snart, jag är så ensam. Fruktansvärt ensam om jag ska vara ärlig, jag behöver dig illa.

Klicka nedan och registrera dig gratis, så kan vi skicka meddelanden till varandra gratis. Och så kommer du bara över, klär av dig och lägger dig i sängen med mig. Då kan du göra allt med mig som du alltid velat göra med en kvinna, jag hoppas att du är fantasifull.

Din feta smågris

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *