Sexannonser

Vill du ha en dubbelmacka?

Vill du ha en dubbelmacka?

38 årig kille, mellanblond, blåögd, med bra utseende med fin och välbyggd kropp. Jag ar gladlynt, renlig, trevlig och lätt att ha att göra med. Skulle vilja träffa en käck tjej, yngre som äldre att skratta och vara glad med genom livets stunder. Viktigast är att du är ärlig och trevlig.

Jag tycker om långa förspel och att älska länge i olika ställningar. Jag tycker om att smeka och kyssa en kvinnokropp och slickar dig gärna också. Min dröm är att få träffa dig som ibland vill älska med två killar samtidigt. Jag är inte bisexuell, utan vill tillsammans med en annan kille få föra dig till höjder du bara kan uppleva med två killar samtidigt, med dig i centrum. Vi kan även turas om att ta dig en och en.

Möjligheterna är många. Det finns många ställningar att pröva. Om du har några trevliga idéer så provar jag gärna. Om du trevliga tjej, oavsett ålder är intresserad av ett förhållande med en omtänksam kille, och tycker att det vore skönt att få älska med två killar samtidigt ibland, hör av dig! Våga svara.

Skriv ett litet svar. Jag är frisk, renlig och diskret. Jag bor själv i ett hus i södra Sverige, men vill ha svar från hela landet. Jag svarar alla seriösa.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *