Sexannonser

Träldom och S/M

Träldom och S/M

Hello. Går du runt med fantasier om att bli bunden, avklädd och tvingad att visa upp dig? Ja, jag pratar om bondage och S/M nu. Oavsett hur mycket eller liten erfarenhet du har kan jag ta dig som min ”slav” och du kommer att få leva så under lång tid! Jag har lång erfarenhet av både bondage, S/M och förnedring och är en expert på att använda en piska för att tänja på smärtgränsen.

Skriv ett svar till mig och berätta lite om dina fantasier och tidigare upplevelser. Sedan skriver jag tillbaka och berättar vad jag kan erbjuda dig. Vi tar det i din takt och enligt dina önskemål och fantasier. Jag reser mycket runt om i landet i jobbet, så jag kan ganska ofta träffa dig över hela södra Sverige. Är ibland även i norra Sverige, men då måste det vara organiserat lite mer.

Vänta inte om du har sådana här fantasier, kontakta mig så kan vi åtminstone utbyta några fantasier. Om du är ute efter detta men inte ännu vågar leva upp till det, är det okej för mig. Jag förstår att nybörjare är osäkra på att ge sig in på detta område. Men jag hjälper dig på vägen!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *