Sexannonser

Vill träffa en fräsch och kåt tjej

Vill träffa en fräsch och kåt tjej

Jag är en fräsch, blyg kille, på 33 år, 170 cm lång och väger 60 kg. Jag söker nu efter en fräsch och kåt tjej mellan 18 och 30 år, som vill lära mig allt om sex, och då menar jag också allt från mjuksex till något riktigt udda. Är gärna din sexleksak. Jag är fullt frisk, ärlig, snäll och alltid kåt, får aldrig nog av sex.

Själv är jag även intresserad av ett fast förhållande om tycke mellan oss uppstår. Din hudfärg saknar helt betydelse. Hoppas på en riktigt skön tid med massor av härlig sex tillsammans med dig. Hör av dig med ett svar, du kommer inte att bli besviken!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *