Sexannonser

Seriöst eller bara sex?

Seriöst eller bara sex?

Är du också trött på sexannonser typ ”alla får svar”, men sedan är din brevlåda ändå lika tom? Jag också! Därför skriver jag nu en egen annons. Jag söker en tjej, kanske för ett fast förhållande. Ålder och utseende är mindre viktigt men rökfritt är ett stort plus.

Du bör gilla mycket sex, allt ifrån vanlig mjuksex till att vilja prova lite mer avancerat, kanske kan vi utvecklas tillsammans! Eller så har du redan en stor erfarenhet. Men inte bara när det gäller sex, jag vill ge och få mycket kel, smek och ömhet även utanför sängen.

Vem är då jag? Jo, en kille på 33 år, snäll, lugn med mycket humor, bor i eget hus i Västergötland. Är givetvis fullt frisk och renlig, och allt sånt som är självklart. Även par är välkomna med svar för nya och spännande lekar och äventyr.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *