Sexannonser

Vill ha en kvinnlig livspartner som gillar sex

Vill ha en kvinnlig livspartner som gillar sex

Jag är 35 år, 184 cm lång, smal, blåögd, korthårig, lugn, positiv och rökfri. Mina intressen är matlagning, mitt barn, djur och natur, mysiga hemmakvällar med god mat, vin och myspys med mera. Jag älskar mjuksex. Vi kan börja med ett hett skumbad, fortsätta med massage och ett långt härlig förspel med mycket slick och sug.

Jag är inte främmande för att använda en massagestav. Tycker om att älska i alla möjliga och omöjliga ställningar. Är du intresserad av att få en livspartner som tycker om dig och sex, svara då mig nu! Hoppas att kemin mellan oss stämmer, så att vi kan löpa linan ut. Bor i Linköping.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *