Sexannonser

Tjej sökes av en snygg kille!

Tjej sökes av en snygg kille!

Jag är en snygg kille på 32 år, som annonserar för första gången. Varför? Ärligt talat har jag nästan bara haft tråkig sex med snygga tjejer som bryr sig mer om sitt utseende än sexlivet. De är inte så nyfikna som jag är, därför vill jag nu träffa dig tjej som älskar sex.

Din ålder eller ditt utseende är oviktigt, bara du är rikligt kåt. Du ska ha en plaskvåt fitta som längtar efter min stenhårda kuk. Du ska vara nyfiken på att prova på eller erfaren och lära mig. Då kan vi uppleva härliga sexäventyr tillsammans. Du måste gilla att få din fitta slickad ordentligt, för jag älskar att slicka fitta.

Du kanske bara vill ha härligt telefonsex. Vi kåtar upp varandra med ett sexigt samtal. Jag är 100% diskret. Jag älskar om jag kan träffa dig regelbundet, så att du och jag kan uppfylla alla våra fantasier tillsammans. Jag är öppen för det mesta.

Vem är jag då? Jag är en solbränd, fullt frisk och snäll kille som värnar om min kropp. Jag är 182 cm lång, väger 75 kg, har kort mörkt hår och fina ögon (säger andra). Jag är nöjd med mig själv. Jag är väldigt fördomsfri och lätt att umgås med, det är inte ofta jag skryter, så jag passar på nu. Jag har haft lyckan att bli utrustad med en 20 cm, grov, härlig kuk. Jag är 100% seriös.

Bor du i Stockholm är det ett stort plus, men hela landet kan svara för jag gillar att resa. Foto är inget krav, men att stort plus, så även mobilnummer, men jag kommer att höra av mig till alla, så skriv ett svar och berätta vad du vill att vi ska göra, gärna med dina fantasier. Puss och kram!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *