Sexannonser

Kvinnlig modellpartner sökes!

Kvinnlig modellpartner sökes!

Du snygga, seriösa och sexiga tjej, med glimten i ögat, som tillsammans med mig vill ställa upp på gemensamma modelluppdrag (foto, video, målning etc) hör av dig till mig! Helst privata eller utlandsjobb, vi bestämmer tillsammans vad vi ska göra. Du ska, liksom jag, gilla och tända på att visa upp dig. Du ska ha en sensuell kropp, vara renlig, frisk samt älska sex. Du bör vara mellan 18 och 40 år själv 30 år. Jag ser mycket bra ut, är mörk, sportig och mycket välutrustad.

Jag vill enbart träffa en seriös modellpartner som vill förena nytta med i nöje. Kan även följa med som ditt förkläde på modelluppdrag om du vill. Jag har bil och tar uppdrag i hela landet. Skicka ett svar och skriv lite om dig själv, bifoga foto i helfigur! 100% diskretion.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *