Sexannonser

Gift man söker efter kåta kvinnor

Gift man söker efter kåta kvinnor

55 årig gift man söker efter kåta kvinnor i åldern 18 till 55 år. Jag tycker om långa förspel med mycket slick och sug. Söker träffar även på dagtid. Är du en söt och kåt kvinna, som liksom jag tycker om att knulla ute i naturen, ligga på en filt och bara ha det skönt, när värmen är här? Även telefonsex är av intresse, så ni kvinnor, som liksom jag får för lite sex, skynda er att svara mig nu!

Jag är slank och vältränad samt mycket kåt, längtar därför efter mer sex. Även par kan svara där mannen vill se sin kvinna påsatt, både fram- och bakifrån. Alla svar är av intresse. Skicka gärna med ett foto och telefonnummer för snabbare kontakt, men det är inte något krav. Jag finns i Skaraborg. Hoppas du/ni gör detsamma.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *