Sexannonser

Man i Östergötland söker en livskamrat!

Man i Östergötland söker en livskamrat!

Man, nyss fyllda 60 år, söker en livskamrat. Sex är inte allt, men en stor del. Endast intresserad av  mjuksex. Mina intressen är för övrigt min hund, kökslandet, pyssla med bilen, skog och mark. Lastar ofta bilen med min hund och kaffekorg för att åka ut i skogen och fika. Jag vill, om allt passar mellan oss, att du är flyttbar. Jag hyr ett hus på landet. Jag lovar dig trohet och ömhet.

Jag söker inte någon markservice, då jag kan laga mat, stryka, diska, tvätta och allt annat som hör hushållet till. Enligt andra ser jag bra ut, och jag är snäll och lättsam att umgås med. Jag söker på detta sätt, då jag inte vill ragga på krogen, så jag hoppas verkligen, eftersom tiden börjar rinna ifrån mig. Alla seriösa svar får svar av mig. Jag är helt seriös. Jag är en aktiv blodgivare samt vän av tvål och vatten. Skriv nu, du måste finnas därute!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *