Sexannonser

Roliga kåta rollspel!

Roliga kåta rollspel!

Jag är en snäll och ensam 31 årig kille (tvilling) med ett helt normalt utseende från Kiruna. Jag söker efter en kvinna, som passar att gå klädd i byxor och som är boende i Norrbotten, för frigjorda, sexuella lekar där inget är förbjudet, samt andra roliga rollspel där vi lever ut våra fantasier med kuk och fitta. Ålder är egalt.

Frestar dig tills jag är allsmäktig och jag bara blir mer kåt av dina gnyende stön och straffar dig i stjärten när du är olydig. Jag tar omsorgsfullt hand om dig och pissar dig gärna i fittan eller slår gärna dig lite lätt på stjärten. Allting sker självklart diskret. Jag är helt fördomsfri har inga könssjukdomar, är garanterat fullt friskt. Jag väntar nu med kåtspänning på att du hör av dig till mig.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *