Sexannonser

SM och bondage, är du intresserad?

SM och bondage, är du intresserad?

Hej. Gå inte vidare förrän du har läst allt här! Om du verkligen vill prova något nytt och spännande, skicka ett svar till mig. Jag har lång erfarenhet av S/M och bondage. Jag har haft bondagehandlingar med flickor som inte har provat det tidigare, men som nu ringer mig en gång om dagen och vill ha en lång omgång igen! Det är viktigt för mig att vi avancerar i din takt, vilket innebär att vi hittar en plan som passar just dig! Vad sägs om att bli bunden till sängen med armar och ben spridda som ett X? Så kan jag få befogenhet över hela kroppen?

Om det tänder dig, kan jag raka dig mellan dina ben? Jag kan fästa klämmor på dina fittläppar och bröst, piska dig lätt (eller hårt), kanske lite stearin från heta ljus, elektriska stötar, på bröst, fitta osv… det som tänder dig!

Om vi kan ha en dialog kan vi förmodligen hitta ett program som tänder dig så mycket att du får flera orgasmer utan att jag ens använder min kuk på dig! De flesta kvinnor som jag har som ”slavar” säger att de får mycket bättre orgasmer med S/M och bondage än de får med vanligt sex! Om du vill prova, vänligen svara mig!!!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *