Sexannonser

Vill knulla sex kvinnor med stora rumpor

Vill knulla sex kvinnor med stora rumpor

Hej alla, jag har en önskan jag har drömt om i några år nu och skulle nu vilja uppfylla den önskan, jag hoppas att någon skulle kunna hjälpa mig här. Jag älskar stora rumpor med rejäla skinkor och den formen jag vill prova ska jag beskriva för att förklara vad jag vill. Jag vill ha ett scenario där 6 kvinnor med stora skinkor och stora rövar står på alla fyra i doggystyle och sen ta dem omväxlande medan de står där, inte knulla dem i röven utan bara i fittan!

Så min önskedröm är att det finns sex kvinnor med stora skinkor och röv som vill stå på alla 4 så jag kan njuta av synen och växelvis knulla dem. Så ni kvinnor som har det jag tänder på, skriv till mig så kan vi hitta en dag där det passar alla att delta. Jag hoppas att det finns några härliga xxl-kvinnor som skulle vilja hjälpa mig att få min dröm att gå i uppfyllelse.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *