Sexannonser

Tjej som vill ställa upp på sexiga bilder

Tjej som vill ställa upp på sexiga bilder

Mycket av min fritid går på att ta bilder. Det bästa jag vet är att få ta sexiga bilder på tjejer / kvinnor, så jag letar alltid efter tjejer för det här. För mig är det viktigt att vi tillsammans har en rolig och annorlunda dag, där vi får mycket roliga, snygga och stygga bilder som resultat. Bilderna är inte avsedda för återförsäljning, utan endast för mitt eget bruk, eftersom det för mig är fotograferandet som är själva upplevelsen.

Naturligtvis får du en kopia av alla bilder, och vi skriver under ett kontrakt om att jag inte får sälja bilderna. Om det verkar vara någonting för dig, så skicka mig ett svar med en bild av dig själv.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *