Sexannonser

Milf, vill ha en äldre kvinna med stil!

Milf, vill ha en äldre kvinna med stil!

Finns du äldre, 38-55 år, fräscha, eleganta, kåta kvinna med verklig klass, boende i Göteborg, son liksom jag, längtar efter syndiga helger med god mat och dryck. Kanske lever du också ensam och fantiserar om hur skönt det kunde vara med en yngre, kåt och lekfull man? Sluta fantisera nu!

Jag är en snäll och omtänksam kille på 29 år, 182 cm och väger 77 kg, med ett trevligt utseende, vårdad klädsel och ordnade förhållanden Har dock en något mindre kuk på 15×14 cm och har på grund av detta känt mig otillräcklig för en mogen och erfaren kvinna! Kanske finns det ändå någon dam som skulle finna mitt sällskap intressant.

Har du intresse för lite mer bisarra lekar, är detta ett stort plus för mig. Tänder själv på läder och lack. Låt oss släppa loss och frossa i de mest vulgära orgierna. Fantasi och kreativitet är livets kryddor. Trevligt och korrekt uppträdande, renlighet, hänsyn, respekt samt absolut diskretion kan du ta för givet. Skriv nu ett trevligt svar, gärna med foto, så att vi kan träffas och se om kemin stämmer. Lär mig hur en mogen kvinna vill ha det. Endast trevliga och seriösa damer får svar.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *