Sexannonser

Vill träffa en ordentlig tjej

Vill träffa en ordentlig tjej

Jag är en kille på 23 år, som på detta sätt söker efter en ordentlig tjej som är ärlig, öm, gullig och omkring 20 till 30 år. Jag är ganska så blyg men snäll och har mycket ömhet att ge dig. Sex, det gillar jag, speciellt långa, ömma förspel och tjejer i sexiga underkläder. Visst går det att trivas tillsammans även utanför sängen?

Jag vill gärna ha ett stadigvarande förhållande, och kanske om tycke uppstår, kan vi bygga upp en fin fram tid tillsammans. Jag är 180 cm, mellanblond och ser, enligt andra, bra ut. Du, som läsa detta, skriv genast ett svar och berätta om dig själv och dina intressen. Mina är allmänna. Du får gärna ha barn. Skicka med ett foto, om du har.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *