Sexannonser

Vill du ha sex på mitt smultronställe?

Vill du ha sex på mitt smultronställe?

Smal tjej med små bröst sökes av en 38 årig, fräsch kille som tycker att sex är det allra bästa som finns på denna jord. Jag tycker mycket om en fin mjuksex med mycket slick och sug. Att få ligga ute i naturen på ett smultronställe och slicka dig i en 69:a samtidigt som du suger av min kuk. Jag är mycket intresserad av sex, att få lära mig mer och testa nya saker.

Jag tycker också mycket om skumbad tillsammans med en flaska skumpa där vi tvättar oss rena i badet för att sedan gå in i vardagsrummet framför den öppna brasan och ha skön sex. Jag är absolut en helt normal kille med bra jobb och ordnade förhållanden. Har absolut inga sjukdomar och diskretion har jag full förståelse för.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *