Sexannonser

Vill bli er sexslav!

Vill bli er sexslav!

Dominant par sökes. Har en ostörd fritidsstuga vid en lite sjö som öppnas och kan få övertas av en kåt, mycket dominant, hårt sminkad, parfymerad, pervers kvinnlig präst/pastor, 25-55 år som seriöst förverkligar min önskan i en bestående sexuell kontakt. Är en extremt blyg, mycket ensam, sexuellt totalt novis, undergiven, enkel ungkarl, på 48 år.

Min önskan: Att få bli utvald till er lärjunge som ni obevekligt totalt dominerar sexuellt och tvingar att vara er hemliga, totalt lydige, äkta sexslav. Genom att ni utan hänsyn till protester, tårar, illamående ofta tvingar mig att ta emot er nattvard genom att jag tvingas slicka och knulla era skithål rent när ni har skitigt och slicka er pissvåta fitta och kuk rena och fina efter att ni pissat i min mun och fått mig att svälja er nattvard.

Önskar även en vänskap utåt för en möjlighet att seriöst äga mig som er perversa sexslav, totaldiskret då jag som er lärjunge inte vill ha en egen fri vilja. Svara direkt och lämna telefonnummer och en lämplig tid för samtal. Jag och stugan vill finnas enbart för er som ärligt njuter av att utöva er sexuella makt över en novis lärjunge. Seriöst och diskret.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *