Sexannonser

Kåt kille i Västra Värmland!

Kåt kille i Västra Värmland!

Jag är en kille på 31 år, som bor i Värmland. Är trött på att ragga på krogen. Försöker på detta sätt få kontakt med en vettig kvinna 25 till 45 år, att dela min kärlek med. Har bott ensam i några år nu. Känner saknad och har behov av att ge kärlek till en kvinna, som gärna även tar emot sex. Jag själv sägs vara både trevlig och snäll enligt andra. Jag har ett stort intresse för sport, och det får du också ha.

Ditt yttre spelar inte så stor roll, då det inte är det som betyder mest för mig. Du måste däremot älska sex, som jag. Och det är ett stort plus om du gillar att klä dig sexigt och utmanande för mig. 100% sjukdomsfritt och vän av tvål och vatten är ett krav. Vem vet, kanske det blir du och jag i framtiden. Sumpa inte chansen nu! Fotosvar ger företräde. Puss och kram frän Värmland. Hungrig på sex.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *