Sexannonser

Vill du ha lite udda sex?

Vill du ha lite udda sex?

Hej! Jag söker efter en kvinna som har ridning som fritidsintresse och som vill ha lite udda sex med en oerfaren latinamerikansk kille på 40 år, 156 cm, 60 kg. Jag är oskuld men är trött på det nu, du som svarar ska vara mellan 20 och 30 år, slank, blond, ha himmelsblå ögon, en välformad byst (men inte storbystad) och vara född i stjärntecknet stenbocken, men det gör inget om du är av annan ras så länge du uppfyller de ovannämnda kraven.

Du får gärna bo i närheten av ett stall så att vi kan gå dit. När vi kommer att förenas i bingen skulle jag uppskatta att vi har en kvarts förspel med oralsex men viktigaste av allt är att du har på dig olika attiraljer som kan hjälpa oss till orgasm, så som sexiga underkläder, gummi, latex, lack och alla sorters stövlar.

Du måste även gilla att få smisk, även bondage kommer att ingå dock inget toa och våld, du ska även vara trång och gilla analsex och inte minst ha en djupgående mun som ska ta emot min sats. Om du har böjelser som jag, så hör av dig med ett svar för en närmare intervju över en fika eller liknande. Jag är bosatt i norra Norrbotten, så du bör helst bo i dessa trakter, men det gör ingenting om hela Sverige svarar, men då måste du komma till mig eftersom jag inte kan ta mig till dig.

Jag är ute efter ett längre förhållande, så om kemin stämmer både i och utanför sänghalmen, vem vet? Ett krav är att du skickar med två foton på dig själv. Ett där du är klädd i rid utrustning, och ett där du har raffset med gummihandskar och ett par stövlar. På återseende.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *