Sexannonser

Jag söker en fräsch tjej

Jag söker en fräsch tjej

Stockholm med omnejd! Jag är en kille på 38 år, som söker en fräsch tjej mellan 20 och 40 år, i Stockholm och dess närhet. Har kort hår, blå ögon, är 179 cm, 68 kg, 18 cm, och är fräsch. Har även lite hår på mage och bröstkorg. Gillar att titta på porrfilmer, älska i naturen med mera.

Du får gärna ha stora, läckra bröst, gilla sexiga underkläder, nylonstrumpor och annat läckert. Ett extra stort plus är om du är rakad mellan benen, men det kan jag väl göra åt dig annars, sedan ska jag slicka dig länge med min tunga. Gillar långa förspel med massor av slick, sug och smek. Vill även prova analsex om du vill det. Svara med mobilnummer för snabbt svar. 100% renlighet lovas och ges. Är snäll.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *