Sexannonser

Kåt hemmafru vill ha privata sexträffar

Kåt hemmafru kan knullas privat

Hej killar, jag heter Ivana och kommer ursprungligen från Polen. Men jag har bott i Malmö länge och jag är äntligen skild. Mitt ex har inte knullat mig på länge och jag är så kåt att jag någon gång också kommer att attackera brevbäraren. Jag är vad män kallar en kåt hemmafru. Jag är förresten riktigt kåt och skulle älska att ha sex varje dag.

Kåt hemmafru kan knullas gratis!

Jag är inte en hora eller en hora, bara en naturligt kåt hemmafru som söker PRIVATA sexträffar. Självklart låter jag mig knullas gratis på en sexdejt för att jag bara är kåt och inte av ekonomiska skäl. Vi kan sedan prata om själva mötet på telefon. Om du gillar mig skriv ett meddelande till min inkorg i profilen så ser vi allt annat!

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *