Sexannonser

Tjej eller par sökes av kille

Jag är en kille på 40 år, finns i Småland- och Blekingetrakten, som söker dig tjej, som vill uppleva vad jag kan göra för dig. Jag är lång och välutrustad, 18 cm kuk, med normal kroppsbyggnad.

Jag gör allt du önskar och vill med mina händer, tunga och kuk tills du är helt tillfredsställd och fullständigt nöjd. Vi kan träffas hos dig eller hos mig. Jag lovar dig 100% diskretion och renlighet och önskar detsamma av dig. Ditt civilstånd, ålder och utseende har ingen betydelse, bara du är tänd på att få uppleva vad en kåt kille kan göra för dig.

Även par där hon vill njuta av mig är välkomna med svar. Din man kan delta eller titta på, det bestämmer ni helt och hållet. Svara nu med ett foto, så lovar jag att höra av mig till dig eller er.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *