Sexannonser

Här finns en dam betjänt i Halland!

Här finns en dam betjänt i Halland!

Jag är en 43 årig kille, som söker mogna, äldre och kåta kvinnor, gifta, ogifta eller änkor över 45 år, som har regelbundna tjejträffar, som kan bli tråkiga på grund av att inget händer. Det är ofta samma ämne man pratar om, vilket kan bli urtråkigt.

Här har ni mig, som en extra krydda på era möten! Jag gillar kvinnor i alla åldrar, men äldre sällskap är alltid bäst, för där vet man vad man vill ha. Jag ställer upp på allt ni önskar, dock bestämmer ni gränserna själva. Hur många ni är har ingen betydelse. Viktigt är att alla är med på det.

Jag är 183 cm, 97 kg, 16 cm, mörkhårig med hår på hela kroppen, uthållig och gillar allt inom sex, lätt S/M, slicka fitta, knulla alla tre hål, använda attrapper med mera. I min ålder vet jag hur man ska behandla kvinnor till härliga orgasmer.

Vi börjar med att jag är där endast för serveringens skull. Jag dukar fram och serverar mat och dryck. Jag lättar på mina kläder för att det blivit för varmt i rummet. Ni ska ta av era trosor vid första toa-besöket. Jag fortsätter med mitt jobb, som kypare och fyller på era glas, samtidigt som ni börjar tafsa mellan mina ben.

När jag inte är upptagen med serveringen går jag runt och börjar smeka och kåta upp er. Ni sitter runt bordet redan utan trosor och pratar medan jag kryper under bordet och slickar er en och en mellan benen. Ni ska försöka hålla masken.

Hur det slutar och utvecklar sig vet bara vi som satt gränserna. Jag kräver 100% diskretion, friskhet och renlighet. Tycker ni att det låter spännande, så fatta modet och skriv ett svar med några rader! Skicka gärna med ett foto på gänget. Har ni några frågor, skriv upp dem! Önskas foto på mig, går det att fixa.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *