Sexannonser

Söker ett varaktigt förhållande

45-årig intern i Malmö 170 cm, 70 kg, mörkblond, blåögd svensk, normalbyggd till kropp och själ. Jag söker dig vanliga, trevliga svenska tjej, 20 till 40 år, med hjärtat på rätta stället.

Du kan komma på besök och förgylla min annars så tråkiga tillvaro med din vackra uppenbarelse. Du tycker om trevliga pratstunder om det mesta, om livets små glädjeämnen, kanske en bok du har läst eller om en resa du gjort.

Du är ensamstående och söker en livskamrat. Du är romantisk lagd, tycker om promenader, naturen, mysiga hemmakvällar på tu man hand. Du motionerar ibland men är ingen atlet. När allting stämmer och vi har lärt känna och litar på varandra, kan vi kanske ha trevlig och otvungen sex.

Du tycker om sex, vanliga mjuka samlag, sakta och länge, och du tar gärna initiativ. Ditt sköte är rakat eller välansat. Om du dessutom tycker om att vara fint klädd under, är det ett extra plus. Vi är båda spritfria (vin ibland), rök- och snusfria, har inga problem med droger.

Vi är naturligtvis 100% friska och hygieniska. Jag söker inget ytligt umgänge utan något som förhoppningsvis kan utvecklas till ett varaktigt förhållande.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *