Sexannonser

Slavkropp behöver en dominant kvinna eller par

Slavkropp behöver en dominant kvinna eller par

Är en man på 44 år som ett söker en mycket dominant kvinna eller ett par i åldern 40 till 70 år, som verkligen vill piska denna piskvänliga häck. Ni ska vara mycket krävande och ni får använda denna mycket smärta, pojkaktiga slavkropp hur ni vill.

De enda krav jag har är att ni klär upp mig i sexiga, svarta kvinnounderkläder och att det ska ingå bondage, S/M, aga, analt med mera. Skynda er att svara så att jag får lyda era order! Jag har inga andra krav på er än att ni är mycket seriösa. Svara gärna med ett långt svar där ni talar om vad jag ska få för behandling av er. Det vore roligt med ett sexigt och dominant foto, men inget krav.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *