Sexannonser

Kvinna sökes som gillar våtsex

Kvinna sökes som gillar våtsex

Jag är en 34 årig, trevlig man, som ser bra ut. Håller mig i form och är 175 cm, 72 kg. Jag älskar sex och är mycket uthållig. Du träffar en rakad, potent och maskulin man. God mat och gott vin är ett annat stort intresse. Jag gillar att sola och bada naken här i södra delen av landet, eller på semestern.

Gillar du att klä dig sexigt och kvinnligt både över och under, så matchar vi varandra perfekt. Jag är manlig, ren och doftar gott. Jag vill gärna att vi träffas regelbundet, inte bara en gång. Trivs vi tillsammans får du gärna flytta hit. Hör av dig och berätta vad som tänder dig. Svarar du med telefonnummer så kan jag ringa dig. En stor kram från mig så länge.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *