Sexannonser

Kvinnor och par sökes!

Kvinnor och par sökes!

Jag är en seriös man i 50 års åldern, som söker kvinnor, gärna väninnor, som tycker om romantik och mjuk samvaro. Även par är välkomna med svar. Beträffande er ålder, känner ni själva hur det passar. Jag är garanterat frisk, nykter, snus- och rökfri, men det besvärar inte mig om ni röker.

Full diskretion och ärlighet lovas så att ni tryggt kan svara mig. Bor i Mälardalsområdet. Det är frivilligt att skicka med foto, detta är ingen skönhetstävling, utan vi är som vi är, de inre egenskaperna är viktigare och intresset för den här formen av samvaro. Jag kommer att svara alla, så att ni ser att jag läst era svar.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *