Sexannonser

Gillar det mesta utom toa och S/M

Gillar det mesta utom toa och S/M

Jag är en 42 årig ungdomlig kille med en otrolig sexhunger. Jag sätter inga gränser inom det sexuella förutom toasex som jag absolut inte ställer upp på. Jag har ett förhållande redan nu men hon har inte samma intresse och drift som jag vad det gäller sex. Jag söker en tjej mellan 18 och 40 år med stora bröst och en rakad, våt fitta som jag får dricka saften ur. Jag gillar även dominanta kvinnor klädda i lack och läder som använder mig som en privat sexslav.

Om det finns någon utsvulten, kåt kvinna någonstans i Dalarna eller i Gästrikland så tveka inte nu. Ni blir inte missnöjd med mig, det lovar jag. Kuken står rakt upp bara jag tänker på dig. Många slickar från mig till er. Svarar på alla.

Svara på annonsen!
Eller klicka här för att se andra annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *